Δημοφιλείς αναρτήσεις

18 Νοε 2012

Άλλο ένα BLOG μαγειρικής?


Υπέροχες μαμαδίστικες συνταγές, γλυκά γεμάτα θαλπωρή, μεζεδάκια και οικογενειακά κυριακάτικα μενού, όλα επιμελημένα όμορφα, ταχτοποιημένα, θα έλεγε κανείς ότι έχουν ένα φινίρισμα από ζάχαρη άχνη και βανίλια. Αυτό είναι τα περισσότερα blog μαγειρικής 
που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με λίγο ροζ, λίγο λευκό, με υποκοριστικά 
(ζαχαρίτσα, αυγουλάκια, γαριδούλες) όλα παλ και ανάλαφρα.

 Ε λοιπόν αυτό δεν είναι τέτοιο! Μόλις μπήκατε στις Food Mafia Stories.
Το νέο μου blog που απευθύνεται σε άντρες έτοιμους για όλα. Έτοιμους να μάθουν να γοητεύουν μια γυναίκα μ’ ένα πιάτο, να κλείνουν συμφωνίες πάνω στο τραπέζι, να καλούν τους κολλητούς για ξέφρενες ανδροπαρέες αλλά και να τα κάνουν λύμπα στην κουζίνα, να λερώσουν τα φρεσκοσιδερωμένα πουκάμισα και να χαθούν στη αγχολυτική ακαταστασία που μόνο η επαφή με τα υλικά και η αδρεναλίνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας μιας συνταγής μπορεί να προσφέρει.

Κύριοι, εγώ από τη μεριά μου θα σας τα πω όλα, στη γλώσσα που καταλαβαίνετε και θέλετε να τα ακούσετε.  
Φίλες μου, συγγνώμη για την ακαταστασία και τη φασαρία που θα δημιουργήσουμε, αλλά όπως έλεγε και ο James Brown “it is a man’s world” και νομίζω ότι πρέπει να μας δώσετε το χώρο μας. Φυσικά και μπορείτε να κρυφοκοιτάτε, κάτι θα μάθετε και σε σεις από τις Food Mafia Stories.

ΥΓ. Θα προσπαθήσω μέσα από τη στήλη “Tο Ημερολόγιο του Αρχηγού”, να σας περιγράψω πραγματικά περιστατικά που μου έχουν συμβεί στα εστιατόρια που έχω εργαστεί ή εργάζομαι τώρα, στα διάφορα περιοδικά μαγειρικής και στα site αλλά και όσα αξίζει να μοιράζομαι μαζί σας από δω και πέρα. Εν ολίγοις θα κλάψουν μανούλες και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Άλλο ένα Blog μαγειρικής?

3 σχόλια:

  1. welcome to the blogger s world senor Skoula. Wishes for success to your seduction policy for the "enemy"..Gongratulations

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή.

    Αν και γυναίκα, θα σας έχω απο κοντά ... και θα σχολιάζω ενίοτε.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλία, που θα βρούμε να αγοράσουμε καμιά καλή ιταλική πάστα π.χ. Garofallo και τύπου φετουτσε,λινγκουινια,πενα,ταλιατελα κτλπ κοντά στο κέντρο της Αθήνας; Όλα τα γκουρμέ και ντέλι ειναι βόρεια η νότια προάστια για τους καλοζωισμένους, θέλουμε και εμείς η φτωχή πλέμπα να φάμε καλή ιταλική πάστα. Βοήθα την κατάσταση και καλή συνέχεια στο Blog σου, είσαι ο καλύτερος γιατί έχεις πιάσει το νόημα και την φιλοσοφία της μεσογειακής, ιταλικής και ελληνικής κουζίνας σε αντίθεση με τους κυριλέ "γκουρμέδες", όπως κουραμπιέδες, των περιοδικών και των media. Έχω πολλές ερωτήσεις να κάνω αλλά τις αφήνω για αργότερα, καλήμέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνολικές προβολές σελίδας