Δημοφιλείς αναρτήσεις

2 Δεκ 2012

Ημερολόγιο/ 31 Μαϊου - 09 Σεπτεμβρίου 2012, Όλη η αλήθεια.επεισόδιο (1)


- Δεν θέλω να την ξαναδώ στα μάτια μου αυτή την ¨γαριδογιουβετσάδα", την σιχαίνομαι….
- Και γω την βαρέθηκα εδώ που τα λέμε. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σε 90 μέρες θα πουλήσουμε 1/2 τόνο κριθαράκι από το Abruzzo και 700 κιλά κόκκινες γαρίδες από τη Μάνη. Ο εισαγωγέας τα χει παίξει και οι Ιταλοί θέλουν να με γνωρίσουν για να δουν τι κάνω.
- Πες μου τι άλλο βάζεις μέσα?
- Κοίτα είναι πάνω από 5 τα μυστικά του πιάτου οπότε άστο καλύτερα…
- Τι να το αφήσω, αυτό το πιάτο μου χαλάει το μαγαζί. Όλοι το ζητάνε με βουλημία. Δεν υπάρχει τραπέζι που να μην το έχει πάνω...
- Και δεν χαίρεσαι?
- Τι να χαρώ, με βάζεις μέσα… και τι είναι αυτά τα σαφράν, τα γαλλικά βούτυρα και τι είναι αυτή η bisk και από τι τη φτιάχνεις:
- Σου είπα είναι πάνω από 5 τα μυστικά.
- Σκουλά δεν θα τα πάμε καλά….
- Σύνελθε φιλενάδα, σύνελθε. Η επιτυχία σε χαλάει γι’ αυτό μην την πίνεις…
Αυτός ο διάλογος έλαβε μέρος σε πολύ έντονο ύφος στο τέλος του Αυγούστου του 2012 μεταξύ της υποτιθέμενης ιδιοκτήτριας (θύμα των περιστάσεων) και του Σεφ, στο εστιατόριο που θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εστιατορική επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας,το εστιατόριο φαινόμενο των ρεστοκριτικών, ένας προσωπικός θρίαμβος, ο θρίαμβος του έλληνα σεφ ο οποίος δημιούργησε οπαδούς με 15.000 επισκέψεις σε τρεις μήνες στα Νότια προάστια. Το παραμύθι κράτησε 102 ημέρες και το λέγανε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας